Nuvarande Status
Ej Ansluten
Pris
Gratis
Kom igång
Spela videoklipp

INTRODUKTION TILL ASYLRÄTTEN

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill få bättre förståelse för hur asylrätten fungerar i Sverige. Genom en introduktion till asylrättens källor och grundläggande principer kommer du som deltagare få bättre förståelse för hur det svenska systemet är utformat.

Du kommer också förstå skillnaden mellan till exempel ett skyddsbehov och en humanitär grund, och få bättre insyn i juridiken bakom vad som krävs för att få stanna i Sverige. Du kommer också få insikt i varför man, i vissa fall, skickar tillbaka människor till sina osäkra hemländer.

Utbildningen är ett samarbete mella inKultra och Crusner Advokatbyrå.

Tidsomfattning: Ca 1 h (med pauser)
Utbildningen innehåller interaktiva moment.

Digitalt eller utbildning på plats?

Alla våra utbildningar går att genomföra både digitalt och självklart i fysisk form.

EGET UPPLÄGG / KOMPONERA SJÄLV

Utbildningsuppläggen ovan är förslag på utbildningsmoment och moduler som passar bra ihop. Önskas ett annat upplägg kan vi tillsammans sätta ihop delmoment från olika moduler och skräddarsy en lösning som passar er verksamhet.

FÖRDJUPNINGSMATERIAL

Fördjupningsmaterial från inKultura kan användas som underlag om en beställare eller arrangör själv vill hålla i ett fördjupningsmoment, eller ett uppföljningstillfälle som knyter an till den ursprungliga utbildningen. Fördjupningsmaterial kan beställas som komplement till en eller flera utbildningar.

VIDEOSAMTAL

Digitala interaktiva möten med utbildare från inKultura kan beställas som tillval till en eller flera utbildningar. Det är exempelvis möjligt att genomföra workshops, frågestunder, diskussionsövningar, eller annan typ av interaktiv fördjupning inom något område som berörts av utbildningarna.

Demo

I demon är det möjligt att se en del av utbildningen i den digitala plattformen.

Crusner Advokatbyrå

Crusner Advokatbyrå startade sin verksamhet 2001 och är en erfaren men nytänkande fullservicebyrå som arbetar med all typ av juridik. Bland Crusners klienter finns företag, privatpersoner och myndigheter.

Alla Crusners advokater och biträdande jurister är specialiserade inom något eller några rättsområden och arbetet sker i team. Oavsett vem av Crusners medarbetare som anlitas så har klienten tillgång till byråns samlade specialistkompetens.

Byrån har idag kontor på tolv orter i Sverige och planerar även att öppna ytterligare kontor framöver. Kompetens, affärsmässighet och flexibilitet är ledord samtidigt som kostnadseffektiva lösningar skräddarsys för varje enskild kund. Crusners medarbetare är prestigelösa och engagerade och har ett nära samarbete med sina klienter. Kunderna är såväl privatpersoner som företag av alla storlekar, såväl svenska som utländska. Det är enkelt att arbeta med Crusner

Crusners hemsida här