Nuvarande Status
Ej Ansluten
Pris
Länkad knapp
Kom igång
This utbildning is currently closed

Introduktion till asylrätten - 1 h

med Crusner Advokatbyrå

Utbildningen

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill få bättre förståelse för hur asylrätten fungerar i Sverige. Genom en introduktion till asylrättens källor och grundläggande principer kommer du som deltagare få bättre förståelse för hur det svenska systemet är utformat. Du kommer också förstå skillnaden mellan till exempel ett skyddsbehov och en humanitär grund, och få bättre insyn i juridiken bakom vad som krävs för att få stanna i Sverige. Du kommer också få insikt i varför man, i vissa fall, skickar tillbaka människor till sina osäkra hemländer.

Crusner Advokatbyrå

Crusner Advokatbyrå startade sin verksamhet 2001 och är en erfaren men nytänkande fullservicebyrå som arbetar med all typ av juridik. Bland Crusners klienter finns företag, privatpersoner och myndigheter. Alla Crusners advokater och biträdande jurister är specialiserade inom något eller några rättsområden och arbetet sker i team. Oavsett vem av Crusners medarbetare som anlitas så har klienten tillgång till byråns samlade specialistkompetens.
Byrån har idag kontor på tolv orter i Sverige och planerar även att öppna ytterligare kontor framöver. Kompetens, affärsmässighet och flexibilitet är ledord samtidigt som kostnadseffektiva lösningar skräddarsys för varje enskild kund. Crusners medarbetare är prestigelösa och engagerade och har ett nära samarbete med sina klienter. Kunderna är såväl privatpersoner som företag av alla storlekar, såväl svenska som utländska. Det är enkelt att arbeta med Crusner
Tidsomfattning: Ca 1 h (med pauser)
Utbildningen innehåller interaktiva moment.
Scroll to Top